Leuk dat je meer te weten wilt komen over Max&Lou!

Max&Lou is gegroeid uit een passie voor mode. Geen zomerliefde die slechts een seizoen overleeft, maar een band die er voor altijd is en steeds hechter wordt. Naaien en ontwerpen zit Ine al jaren in de vingers. Ine and fashion go way back. Ze hield zo veel van ontwerpen en naaien, dat ze besloot er haar beroep van te maken. En zo gezegd, zo gedaan: tijdens haar opleiding leerde ze alle kneepjes van het vak. Met die kennis en know how stapte ze de modewereld binnen, veroverde ze duizenden harten en deed ze tonnen ervaring op.

X aantal jaar later werd Ine nog eens verliefd. Een liefde waar twee lieve, kleine kindjes uit voort kwamen. Maxim en Louis. Ine besloot de liefde voor de twee te combineren. En jawel, zo ontstond Max&Lou! 

Max & Lou

Max&Lou biedt originele kinderkleding die Ine’s passie voor goede snits en degelijke kwaliteit weerspiegelen. Voeg daar een leuke print aan toe et voila! Handgemaakte kinderkleding van Belgische bodem, voor stoere jongens en meisjes. Lekker warme sweaters met opvallende prints en sprookjesachtige kleedjes waar elke kleine prinses van droomt. Allemaal handgemaakt, verzorgd tot in de puntjes en tip top in orde.

Begint het bij jou ook te kriebelen? Ine deelt haar passie voor ontwerpen en naaien graag met jou! Schrijf je in voor een workshop en leer hoe je zelf unieke kinderkleding maakt. Beginner of gevorderde, iedereen is welkom.

Max&Lou is een Belgisch kindermerk van topkwaliteit voor jongens en meisjes tussen 3 en 12. Sweaters met leuke prints en one-of-a-kind kleedjes voor speciale gelegenheden.