Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW & exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Betalen

Deze website biedt verschillende betalingsmogelijkheden.

Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant meteen gemeld worden.

Verzending

De vermelde prijzen met verzendkosten inclusief zijn enkel geldig voor Belgische leveringsadressen. De verzendkosten voor andere landen zijn op aanvraag.

Max & Lou kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van de goederen tijdens het transport door derden. Uiteraard streven wij ernaar om alles zo goed & veilig mogelijk te verpakken & verzenden. Verzendingen met verzekering zijn mogelijk, voorwaarden op aanvraag.

Recht om af te zien van de aankoop

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle orginele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen.

De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald.

Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.

Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper.

Op maat bestelde & gemaakte artikelen kunnen nooit geretourneerd worden.

Workshops/kampjes

Het inschrijvingsgeld voor onze workshops en kampjes wordt niet terugbetaald bij annulatie of afwezigheid, tenzij wij daartoe ons uitdrukkelijk akkoord voor geven.

Klachten

Max & Lou kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor typ- of andere fouten, kleurafwijkingen of andere gebreken en kunnen nooit de basis vormen tot het recht om af te zien van de aankoop. Eveneens kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade en/of letsels voortkomend uit het gebruik en/of onze goederen.

Privacy

Al onze informatie over uw privacy kunt u nalezen in onze privacy policy op onze website.

Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven, foto, logo van onze site mag gekopieerd/gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming.